Yhteystiedot

Botnia Marina
Kiviniemen rantatie 10
90810 Kiviniemi

puh. 0400 782567
info@botniamarina.fi

Veneen tankkaus

Botnia Marinan venetankkausasemalla uusittiin maksuautomaatti kesäkuun lopulla 2013. Asemalla on saatavissa sekä dieseliä että 98E-bensiiniä. Maksu tapahtuu Mat Data Oy:n toimittamaan SIRU-korttiautomaattiin pankki- tai Visa-Electron-kortilla. Luottokorteista käyvät VISA, MASTER ja EUROCARD. Uutta on myös se, että ulkomaiset em. luottokortit käyvät.

Veneilijä syöttää kortin lukijaan, valitsee itse haluamansa euromäärän katevarauspyyntöön, antaa kortin tunnusluvun ja tankkaa sekä laittaa tankkauspistoolin takaisin pumppuun. Tankkauksen jälkeen automaatti veloittaa NETS:n (ent. Luottokunta) kautta tankattua määrää vastaavan rahamäärän käyttäjältä ja poistaa alussa tehdyn katevarauksen. Yhteen tankkaukseen automaattiin voi syöttää max 999 euron katevarauspyynnön. Jos katevarauspyyntö on suurempi kuin korttikohtainen saldo tai muut käyttäjäkohtaiset rajoitukset, niin katevarausta ei tehdä. Silloin voi kokeilla uudestaan pienemmällä katevarauspyynnöllä.
Turvallisuussyistä (esim. tankkaajan putoaminen mereen) polttoainepumppu käy yhdellä kertaa max n. 20 min, jonka jälkeen tankkaus loppuu. Tämän jälkeen on palautettava polttoainepistooli takaisin pumppuun ja tehtävä toinen tankkaus. Tankkauksesta saa kuitin vasta painamalla vihreää Enter-nappia tankkauspistoolin palauttamisen jälkeen.

Polttoaineen saatavuus isompiin tankkausmääriin (yli 800 ltr) on hyvä varmistaa etukäteen (puh 0405 005303 tai 0405 376059).

Jokaisella tankkauksella tuetaan Kiviniemen meripelastusyhdistyksen toimintaa.

Aseman ponttoonilaituriin on helppo saapua. Laiturissa on kiinteät törmäyssuojat, joten omia lepuuttajia ei välttämättä tarvitse käyttää.

Tankkauspisteellä on saatavissa myös vettä. Samassa satamassa on lisäksi septitankin tyhjennysmahdollisuus.

Maksuautomaatti

Tankkausasema kuvassa vasemmalla